You are currently viewing Lanci za naočale koji su u trendu 2022 godine

Lanci za naočale koji su u trendu 2022 godine

 Lanci za naočale dobili su zvanično unaprjeđenje u svijetu mode. Neko vrijeme su u trendu bili starinski lanci. 

Ove sezone vraća se retro stil i dobiva pažnju koju je već odavno zaslužio. Lanci su od funkcionalnog dobili i pridjev estetskog i modnog! 

Dizajneri su potpuno osvježili ovogodišnju modu uz pomoć svježih materijala poput metala, lanaca, bisera i raznobojnih perli. Mislite li da su vaše crne naočale postale pomalo dosadne? Stavite zlatni lanac. Dosta vam je dosadnih starih naočala za vid? Tu je lanac. Ako ste neko ko uvijek gubi svoje naočale na dnu tašne, u autu ili vam ostanu kod kuće onda će ovi novi lanci sigurno biti od velike pomoći.

Iako je ovo samo asesoar za naočale, ovaj novi trend je način da učinite proljeće i nadolazeće ljeto zabavnim. 

Lanac od perli 

Ovaj lanac od perli iz kolekcije Lele Sadoughi u saradnji s Atlanti-Pacific idealan je za dane kad želite nositi klasičan asesoar s preokretom. Na kraju ima kvakice uz pomoć kojih se lako skida i stavlja na vaše omiljene naočale. 

Lanac s krugovima

Frame Chain lanac idealan je ako volite da vam je svaka sitnica ‘koordinirana’, a lanac se može naći i u srebrenoj i u zlatnoj boji, tako da ste uvijek u tonu. 

Gucci lanci za okrugle naočale 

Ako volite prestiž ili Gucci, sada imate priliku i kupiti Gucci lance za sunčane naočale a uz njih dobijete i naočale. 

Lanac od ratana

Cutl Gaia poznati su po svojim ‘zemljanim’ kolekcijama od cipela do tašni, a ovaj lanac od ratana nije izuzetak. Uparite ga s omiljenim sandalama i haljinama. 

Kimberli lanac 

Okvir i lanac postaju jedinka na ovom paru naočala. Inspirisani vintage naočalama, lanci čuvaju okvire ‘na jednom mjestu’. 

8 Other Reasons lanac 

Perle su bezvremenske, a ovaj lanac 8 Other Reasons je dokaz za to. Poprilično je dug, a u neku ruku i element trendsettera. 

ONESING set 4 lanca

Ako često gubite nakit i asesoare čim ih izvadite iz kutije, onda je ovaj set od 4 lanca idealan za vas.

Leave a Reply